Kakaový cheesecake
Ingredience
Jogurt bílý |
100 g |
Kakao - prášek |
3 polévková lžíce |
Med včelí |
4 polévková lžíce |
Sušenky BeBe světlé jemné |
250 g |
Sýr Lučina - termizovaný |
300 g |
Tvaroh tučný |
100 g |
Vejce slepičí |
3 ks |
Kokos strouhaný |
4 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 50 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Rozmačkané keksy dáme na dno malé dortové formy.
- V míse vyšleháme na konzistenci krému přírodní sýr Lučinu s jogurtem, tvarohem, kakaem, rozšlehanými vajíčky a tekutým medem. Krém nalijeme na rozmačkané keksy a vložíme ho do předehřáté trouby. Pečeme při 160°C 40-50 minut dozlatova.
- Upečený koláč posypeme kokosem, necháme ho vychladnout, pak ho dáme přes noc do chladničky.
- Druhý den báječný koláč nakrájíme na porce a servírujeme.