Vajíčkový salát s jarní cibulkou

Ingredience


Cibulka jarní 100 g
Kari koření 1 špetka
Majonéza 100 g
Pažitka 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 6 ks
Zakysaná smetana 75 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Natvrdo vařená, vychladlá vejce oloupeme a nakrájíme na větší kostičky. Jarní cibulku oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  2. Z majonézy a zakysané smetany umícháme v misce zálivku, dochutíme ji solí, pepřem a špetkou kari koření. (Můžeme přidat i kapku octa nebo citronové šťávy.) Promícháme s vejci a nasekanou cibulkou, posypeme nadrobno nakrájenou pažitkou a salát můžeme podávat.