Hemenex

Ingredience


Cibule 1 ks
Pepř černý mletý 2 špetka
Petržel - nať 0.5 polévková lžíce
Sádlo škvařené 50 g
Sůl 0.25 kávová lžička
Šunka dušená 200 g
Sýr Eidam cihla 40% 100 g
Vejce slepičí 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli nakrájíme nadrobno, šunku a plátky sýra nakrájíme na široké proužky, petržel nakrájíme najemno.
  2. Na pánvi na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, na ni položíme plátky šunky, prohřejeme a vyklepneme na šunku vejce, vše osolíme a opepříme. Na vejce položíme sýr a necháme ho roztavit.
  3. Podáváme posypané petrželovou natí.