Hemenex
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Pepř černý mletý |
2 špetka |
Petržel - nať |
0.5 polévková lžíce |
Sádlo škvařené |
50 g |
Sůl |
0.25 kávová lžička |
Šunka dušená |
200 g |
Sýr Eidam cihla 40% |
100 g |
Vejce slepičí |
4 ks |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Cibuli nakrájíme nadrobno, šunku a plátky sýra nakrájíme na široké proužky, petržel nakrájíme najemno.
- Na pánvi na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, na ni položíme plátky šunky, prohřejeme a vyklepneme na šunku vejce, vše osolíme a opepříme. Na vejce položíme sýr a necháme ho roztavit.
- Podáváme posypané petrželovou natí.