Zeleninová šťáva

Ingredience


Brambory 100 g
Celer bulvový 100 g
Celer - nať 3 polévková lžíce
Česnek 2 stroužek
Cuketa 1 ks
Karotka 2 ks
Pepř bílý 2 špetka
Petržel kořen 100 g
Petržel - nať 3 polévková lžíce
Rajčata 4 ks
Sůl mořská 2 špetka
Zázvor mletý 2 špetka
Citronová šťáva 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Očistíme a omyjeme zeleninu: karotku, celer, petržel, rajčata, cuketku, petrželovou a celerovou nať, stroužky česneku a bramboru. Vše pokrájíme na kousky a dáme do odšťavovače.
  2. Zeleninovou šťávu podle chuti osolíme, opepříme, přidáme trochu citrónové šťávy a 1-2 špetky zázvoru. Štávu pijeme vychlazenou. Dobrou chuť.