Zeleninová šťáva
Ingredience
Brambory |
100 g |
Celer bulvový |
100 g |
Celer - nať |
3 polévková lžíce |
Česnek |
2 stroužek |
Cuketa |
1 ks |
Karotka |
2 ks |
Pepř bílý |
2 špetka |
Petržel kořen |
100 g |
Petržel - nať |
3 polévková lžíce |
Rajčata |
4 ks |
Sůl mořská |
2 špetka |
Zázvor mletý |
2 špetka |
Citronová šťáva |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Očistíme a omyjeme zeleninu: karotku, celer, petržel, rajčata, cuketku, petrželovou a celerovou nať, stroužky česneku a bramboru. Vše pokrájíme na kousky a dáme do odšťavovače.
- Zeleninovou šťávu podle chuti osolíme, opepříme, přidáme trochu citrónové šťávy a 1-2 špetky zázvoru. Štávu pijeme vychlazenou. Dobrou chuť.