Nejlepší čína z vepřového masa

Ingredience


Cibule 1 ks
Kari koření 0.5 kávová lžička
Koření Čína 1 kávová lžička
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 0.25 kávová lžička
Sůl 1 kávová lžička
Vepřová kýta 1 kg
Voda pitná 800 ml
Zeleninová směs čínská - mražená 350 g
Solamyl 1 polévková lžíce
Voda pitná 80 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté maso nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  2. Cibuli zpěníme na rozpáleném oleji, přidáme maso a restujeme. Poté přidáme koření, sůl a zarestujeme. Podlijeme vodou a dusíme, až je maso téměř měkké. Mraženou zeleninu propláchneme studenou vodou, necháme okapat a přidáme k masu. Dusíme, dokud maso nezměkne. Na závěr ve vodě rozmícháme solamyl, vlijeme ke směsi a 2 – 3 minuty provaříme za stálého míchání.