Kaše se syrovým ovsem, s banánem a jablkem

Ingredience


Banány 1 ks
Jablka 1 ks
Oves loupaný 80 g
Skořice mletá 0.5 kávová lžička
Voda pitná 50 ml
Zázvor mletý 1 špetka
Brusinky sušené 1 polévková lžíce
Hrozinky 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. K snídani si připravíme zdravou kaši: ovesná zrna v bio kvalitě namočíme večer do studené vody. Ráno oves v sítu promyjeme pod tekoucí vodou, dáme ho do mixéru. Přidáme oloupané jablko (bez jadřince), pokrájené na malé kousky, zralý velký banán nakrájený na plátky, vodu, po špetkách zázvor a skořici. Vše rozmixujeme na hladkou kaši.
  2. Dáme ji do misky, posypeme ji omytými hrozinkami, brusinkami a podáváme.