Kaše se syrovým ovsem, s banánem a jablkem
Ingredience
Banány |
1 ks |
Jablka |
1 ks |
Oves loupaný |
80 g |
Skořice mletá |
0.5 kávová lžička |
Voda pitná |
50 ml |
Zázvor mletý |
1 špetka |
Brusinky sušené |
1 polévková lžíce |
Hrozinky |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 12 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 1 porce
- K snídani si připravíme zdravou kaši: ovesná zrna v bio kvalitě namočíme večer do studené vody. Ráno oves v sítu promyjeme pod tekoucí vodou, dáme ho do mixéru. Přidáme oloupané jablko (bez jadřince), pokrájené na malé kousky, zralý velký banán nakrájený na plátky, vodu, po špetkách zázvor a skořici. Vše rozmixujeme na hladkou kaši.
- Dáme ji do misky, posypeme ji omytými hrozinkami, brusinkami a podáváme.