Koktejl ze šumivého vína a campari

Ingredience


Campari Aperitivo Bitter 60 ml
Jablko granátové 0.5 ks
Pomeranč červený 0.5 ks
Sodovka 60 ml
Víno šumivé (sekt) 60 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omytý červený pomeranč osušíme, přepúlíme ho, vyjmeme zrníčka a odkrojíme z něj 2 plátky. Granátové jablko omyjeme, přepůlíme a vydlabeme z něj přibližně 2 lžíce zrníček.
  2. Do shakeru nalijeme 60ml vychlazeného sektu z Moravy Grandioso brut, přidáme 60ml bylinného likéru, 60ml perlivé vody a dobře vše promícháme.
  3. Koktejl nalijeme do vysokých sklenic, do každé dáme po jedné lžíci semínek z granátového jablka, sklenice ozdobíme plátky pomeranče a hned servírujeme.