Vepřové kotlety s cibulí

Ingredience


Cibule 3 ks
Hořčice plnotučná 1 polévková lžíce
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Sádlo vepřové škvařené 1 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
Vepřové kotlety 600 g
Voda pitná 50 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté vepřové kotlety naklepeme, osolíme a oepčeme na sádle z každé strany asi 3 minuty. Vyjmeme a necháme na teplém místě.
  2. V jiné pánvi osmahneme na oleji oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli.
  3. Ve výpeku po kotletách rychle povaříme trochu vody.
  4. Na každou kotletu rozetřeme trochu hořčice, navršíme osmahnutou cibuli a kotlety přelijeme šťávou z pánve.