Vepřové kotlety s cibulí
Ingredience
Cibule |
3 ks |
Hořčice plnotučná |
1 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Sádlo vepřové škvařené |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vepřové kotlety |
600 g |
Voda pitná |
50 ml |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté vepřové kotlety naklepeme, osolíme a oepčeme na sádle z každé strany asi 3 minuty. Vyjmeme a necháme na teplém místě.
- V jiné pánvi osmahneme na oleji oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli.
- Ve výpeku po kotletách rychle povaříme trochu vody.
- Na každou kotletu rozetřeme trochu hořčice, navršíme osmahnutou cibuli a kotlety přelijeme šťávou z pánve.