Nastavované dušené houby

Ingredience


Houby čerstvé 500 g
Kmín drcený 1 špetka
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Petržel - nať 1 polévková lžíce
Pšeničná krupice 4 polévková lžíce
Vejce slepičí 3 ks
Voda pitná 500 ml
Sůl 0.5 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V hrnci na lžíci másla opražíme krupici, po částech ji zalijeme vodou a uvaříme kaši.
  2. Očištěné, na kousky nakrájené houby podusíme s kmínem na zbylém másle. Podle chuti osolíme.
  3. Kaši potom promícháme s dušenými houbami, přidáme rozkvedlaná osolená vejce a na ohni mícháme do zhoustnutí. Nakonec přisypeme nasekanou petrželku.