Raffaello

Ingredience


Kokos - mletý (Kopra) 250 g
Mléko zahuštěné slazené 250 ml
Ořechy lískové 250 g
Tuk ztužený 250 g
Kokos - mletý (Kopra) 4 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Lískové oříšky dáme na chvíli na plechu do vyhřáté trouby, poté mnutím zbavíme slupek. Tuk nahrubo ustrouháme.
  2. Kondenzované mléko (Salko) vlijeme do mísy, přimícháme kokos a tuk. Všechny suroviny zpracováváme rukama, až vznikne hladká hmota. Poté hmotu zabalíme do fólie a necháme v lednici alespoň půl hodiny vychladnout.
  3. Ze ztuhlé hmoty tvoříme kuličky, do každé zabalíme lístkový oříšek a kuličky obalujeme v kokosu.
  4. Kuličky podáváme v papírových košíčcích.