Roštěná se slaninou
Ingredience
Anglická slanina |
100 g |
Cibule |
1 ks |
Hovězí roštěnka níz. peč. |
4 plátek |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Roštěnky naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a z jedné strany poprášíme hladkou moukou.
- Nakrájenou slaninu rozpustíme na pánvi, přidáme nakrájenou cibuli a zpěníme.
- Na tento základ vložíme půl hodiny odleželé roštěnky, pomoučněnou stranou do tuku.
- Osmahneme po obou stranách vždy 5 minut a podusíme doměkka.