Hovězí žebro v zelenině
Ingredience
Fazolky ve slaném nálevu - sterilované |
200 g |
Houby čerstvé |
200 g |
Hovězí žebra |
1 kg |
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný |
100 g |
Kapusta růžičková |
200 g |
Kedlubna |
200 g |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Mrkev kořen |
200 g |
Nové koření celé |
3 ks |
Petržel - nať |
5 g |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 65 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Žebro přesekneme na 4 kusy, omyjeme a dáme do vlažné osolené vody.
- Spolu s novým kořením pod pokličkou dusíme do poloměkka.
- Pak přidáme na kostky nakrájenou zeleninu a brambory.
- Když je vše měkké, přidáme hrášek a fazolky, petrželku a ochutíme máslem.