Hovězí žebro v zelenině

Ingredience


Fazolky ve slaném nálevu - sterilované 200 g
Houby čerstvé 200 g
Hovězí žebra 1 kg
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný 100 g
Kapusta růžičková 200 g
Kedlubna 200 g
Máslo čerstvé 1 polévková lžíce
Mrkev kořen 200 g
Nové koření celé 3 ks
Petržel - nať 5 g
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Žebro přesekneme na 4 kusy, omyjeme a dáme do vlažné osolené vody.
  2. Spolu s novým kořením pod pokličkou dusíme do poloměkka.
  3. Pak přidáme na kostky nakrájenou zeleninu a brambory.
  4. Když je vše měkké, přidáme hrášek a fazolky, petrželku a ochutíme máslem.