Hovězí maso v mrkvi

Ingredience


Cibule 1 ks
Hovězí maso přední 500 g
Máslo čerstvé 60 g
Mrkev kořen 300 g
Olej stolní 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 kávová lžička
Voda pitná 1 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, osmahneme dorůžova a maso k ní přidáme.
  2. Krátce ho ze všech stran osmahneme, opepříme, osolíme, podlijeme vodou a přikryté dusíme téměř doměkka.
  3. Mezitím nahrubo nastrouháme očištěnou mrkev, podusíme ji na másle a přidáme k téměř měkkému masu.
  4. Společně dodusíme doměkka.