Avokádová bruschetta

Ingredience


Avokádo 1 ks
Bageta 1 ks
Česnek 1 stroužek
Extra panenský olivový olej citrónový 1 polévková lžíce
Kopr čerstvý 1 kávová lžička
Ředkvička 12 ks
Řeřicha 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Bagetu nakrájíme na plátky – velmi zešikma, aby byly plátky větší. Tyto plátky naskládáme na plech s pečícím papírem. Postříkáme olivovým olejem a pečeme 5-7 minut na 170 °C dozlatova.
  2. Po upečení necháme vychladnout a potřeme česnekem (kdo nemá rád česnek, tento krok vynechá).
  3. Avokádo oloupeme a nakrájíme na plátky, které navrstvíme na bruschetu. Přidáme nakrájené ředkvičky a ozdobíme nasekanou řeřichou a koprem.