Mexická snídaňová mísa
Ingredience
Avokádo |
1 ks |
Česnek |
1 stroužek |
Chilli omáčka |
2 polévková lžíce |
Fazole bílé sterilované |
200 g |
Koriandr čerstvý |
2 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
quinoa vařená |
100 g |
Špenát listový čerstvý |
40 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
1 ks |
Voda pitná |
2 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Fazole, utřený česnek, nasekaný koriandr, vodu, sůl a pepř smícháme. Přivedeme k varu, pět minut povaříme. Poté přidáme quinou a špenát. Promícháme a dáme stranou.
- Avokádo oloupeme a nakrájíme na plátky.
- Vejce uvaříme natvrdo.
- Do mísy dáme fazolovou směs, ozdobíme ji chilli omáčkou, vejcem a plátky avokáda.