Chilaquiles Verdes

Ingredience


Avokádo 1 ks
Cibule červená 1 ks
Fazole bílé sterilované 400 g
Koriandr čerstvý 4 polévková lžíce
Olej olivový extra panenský 1 kávová lžička
Salsa rajčatová 480 g
Sůl 1 kávová lžička
Tortilla chips 400 g
Voda pitná 130 ml
Zakysaná smetana 8 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Salsu smícháme s vodou a přivedeme k varu. Poté přidáme tortilla chipsy a minutu povaříme.
  2. Avokádo oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
  3. Cibuli nakrájíme na jemno.
  4. Fazole ohřejeme a rozdělíme je do čtyř talířů. Přidáme salsu s tortillami a ozdobíme zakysanou smetanou, avokádem, cibulí a koriandrem.
  5. Před podáváním trošku posypeme solí a zastříkneme olejem.