Salát s kuřecím masem, rajčátky a mátou

Ingredience


Citronová šťáva 2 kávová lžička
Kapusta hlávková 1 ks
Koriandr čerstvý 1 polévková lžíce
Kuřecí prsa 1 ks
Máta 2 polévková lžíce
Olej olivový extra panenský 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 kávová lžička
Salát římský 1 ks
Strouhanka 4 polévková lžíce
Sůl mořská 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Z citronové šťávy, oleje, soli a pepře si připravíme dresink.
  2. Do mísy dáme na proužky nakrájený salát a kapustu, nasekanou mátu a koriandr, přepůlená rajčátka.
  3. Kuřecí maso osolíme a opepříme, nakrájíme na malé kostičky a opečeme na nepřilnavé pánvi nasucho. Po vychladnutí je přidáme do salátu.
  4. Dresinkem zalijeme těsně před podáváním.