Salát s kuřecím masem, rajčátky a mátou
Ingredience
Citronová šťáva |
2 kávová lžička |
Kapusta hlávková |
1 ks |
Koriandr čerstvý |
1 polévková lžíce |
Kuřecí prsa |
1 ks |
Máta |
2 polévková lžíce |
Olej olivový extra panenský |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
Salát římský |
1 ks |
Strouhanka |
4 polévková lžíce |
Sůl mořská |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Z citronové šťávy, oleje, soli a pepře si připravíme dresink.
- Do mísy dáme na proužky nakrájený salát a kapustu, nasekanou mátu a koriandr, přepůlená rajčátka.
- Kuřecí maso osolíme a opepříme, nakrájíme na malé kostičky a opečeme na nepřilnavé pánvi nasucho. Po vychladnutí je přidáme do salátu.
- Dresinkem zalijeme těsně před podáváním.