Quinoa s kapustou
Ingredience
Česnek |
1 stroužek |
Chilli koření mleté |
1 kávová lžička |
Cibulka jarní |
2 ks |
Kapusta hlávková |
100 g |
Ocet vinný |
1 kávová lžička |
Olej olivový |
1 polévková lžíce |
quinoa vařená |
80 g |
Rajčata Cherry |
6 ks |
Sůl |
1 kávová lžička |
Sýr Parmezán |
2 polévková lžíce |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Na olivovém oleji opékáme na proužky nakrájenou kapustu, osolíme a přidáme chilli koření. Poté přidáme utřený česnek a promícháme. Po 30 vteřínách přidáme vařenou quionu a ještě minutu smažíme.
- Přidáme přepůlená cherry rajčata, nasekanou jarní cibulku, ocet a odstavíme. Promícháme.
- Podáváme posypané sýrem se ztraceným vejcem.