Quinoa s kapustou

Ingredience


Česnek 1 stroužek
Chilli koření mleté 1 kávová lžička
Cibulka jarní 2 ks
Kapusta hlávková 100 g
Ocet vinný 1 kávová lžička
Olej olivový 1 polévková lžíce
quinoa vařená 80 g
Rajčata Cherry 6 ks
Sůl 1 kávová lžička
Sýr Parmezán 2 polévková lžíce
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na olivovém oleji opékáme na proužky nakrájenou kapustu, osolíme a přidáme chilli koření. Poté přidáme utřený česnek a promícháme. Po 30 vteřínách přidáme vařenou quionu a ještě minutu smažíme.
  2. Přidáme přepůlená cherry rajčata, nasekanou jarní cibulku, ocet a odstavíme. Promícháme.
  3. Podáváme posypané sýrem se ztraceným vejcem.