Čertova pomazánka

Ingredience


Cibule 0.5 ks
Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Hořčice 1 kávová lžička
Majonéza 50 g
Makrela uzená 1 ks
Okurky nakládané 1 ks
Paprika sterilovaná 1 ks
Pepř černý mletý 2 špetka
Sůl 1 špetka
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Uzenou makrelu vykostíme a zbavíme kůže. Maso umeleme spolu s vejci vařenými natvrdo, s oloupanou cibulí a okapanou nakládanou paprikou.
  2. Vše v míse spojíme majonézou, přimícháme nadrobno nakrájenou okurku, lžičku hořčice a citronovou šťávu. Promícháme, opepříme a jen mírně osolíme (makrela je slaná).
  3. Před podáváním necháme pomazánku v chladu proležet.