Maďarská pomazánka
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Feferony |
2 ks |
Kečup |
4 polévková lžíce |
Majonéza |
1 polévková lžíce |
Ocet kvasný lihový |
2 polévková lžíce |
Okurky nakládané |
4 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Salám měkký |
400 g |
Sůl |
1 špetka |
Sýr smetanový tavený 45% |
150 g |
Žemle tuková |
6 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 2 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- V kastrůlku přivedeme k varu kečup, ocet, sůl a pepř. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
- Salám, sýr, feferonky, okurky a oloupanou cibuli umeleme. Vmícháme kečupovou směs, majonézu a vše dobře promícháme.
- Pomazánku podáváme na čerstvém pečivu.