Maďarská pomazánka

Ingredience


Cibule 1 ks
Feferony 2 ks
Kečup 4 polévková lžíce
Majonéza 1 polévková lžíce
Ocet kvasný lihový 2 polévková lžíce
Okurky nakládané 4 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Salám měkký 400 g
Sůl 1 špetka
Sýr smetanový tavený 45% 150 g
Žemle tuková 6 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V kastrůlku přivedeme k varu kečup, ocet, sůl a pepř. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
  2. Salám, sýr, feferonky, okurky a oloupanou cibuli umeleme. Vmícháme kečupovou směs, majonézu a vše dobře promícháme.
  3. Pomazánku podáváme na čerstvém pečivu.