Ďábelské fazole

Ingredience


Anglická slanina 200 g
Česnek 3 stroužek
Chilli koření mleté 1 špetka
Chléb konzumní 4 krajíc
Cibule 1 ks
Fazole bílé sterilované 400 g
Kečup 4 polévková lžíce
Lečo sterilované 4 polévková lžíce
Olej rostlinný 3 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na oleji v pánvi nebo v kastrolu osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Vmícháme lečo, kečup a konzervované fazole. (Můžeme použít i předem vařené fazole.)
  2. Podle chuti osolíme, opepříme a nakonec přidáme prolisovaný česnek a špetku chilli koření.
  3. Podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.