Ďábelské fazole
Ingredience
Anglická slanina |
200 g |
Česnek |
3 stroužek |
Chilli koření mleté |
1 špetka |
Chléb konzumní |
4 krajíc |
Cibule |
1 ks |
Fazole bílé sterilované |
400 g |
Kečup |
4 polévková lžíce |
Lečo sterilované |
4 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
3 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Na oleji v pánvi nebo v kastrolu osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu a oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Vmícháme lečo, kečup a konzervované fazole. (Můžeme použít i předem vařené fazole.)
- Podle chuti osolíme, opepříme a nakonec přidáme prolisovaný česnek a špetku chilli koření.
- Podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.