Tymiánový camembert s česnekem
Ingredience
Bageta |
1 ks |
Česnek |
1 stroužek |
Kreolis Extra panenský olivový olej s bylinkami a kořením |
2 polévková lžíce |
President Camembert linea |
240 g |
Tymián čerstvý |
2 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Troubu předehřejeme na 180 °C.
- Camembert nařízneme shora na mřížový vzor. Posypeme ho tymiánem a naskládáme na něj česnek nakrájený na plátky. Zastříkneme olejem a položíme na plech vyložený pečícím papírem.
- Pečeme 15 minut.
- Bagetu nakrájíme na plátky a naskládáme ji kolem sýra. Zapečeme ještě na 5 minut.
- Ještě teplé podáváme.