Jarní avokádový toast s hráškem, mátou a ředkvičkami

Ingredience


Avokádo 1 ks
Chléb toastový 300 g
Citronová šťáva 2 polévková lžíce
Hrášek 50 g
Máta 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 7 g
Ředkvička 5 ks
Sůl 7 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Plátky toastového chleba opečeme dohněda.
  2. Avokádo zbavíme pecky a oloupeme, dužinu rozmačkáme vidličkou spolu s citronovou šťávou, solí a pepřem.
  3. Touto avokádovou směsí potřeme všechny plátky toastového chleba.
  4. Nahoru navršíme jemně rozmačkaný povařený hrášek, na plátky nakrájené ředkvičky a ozdobíme lístky máty.
  5. Podáváme.