Mini bylinkové fritatas

Ingredience


Bazalka 3 polévková lžíce
Pepř černý mletý 7 g
Sůl 7 g
Sýr kozí 4 polévková lžíce
Sýr Parmezán 4 polévková lžíce
Vejce slepičí 8 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Troubu předehřejeme na 180 °C.
  2. Ve velké míse vyšleháme vejce, sůl a pepř. Přidáme nasekanou bazalku, nadrobený kozí sýr a strouhaný parmazán. Tuto směs rozdělíme do pečící formy na muffiny (pokud máte už starší formu nebo méně kvalitní formu, vyložte tuto formu pečícím papírem). Každý jeden důlek na muffiny naplníme jen do 2/3 výšky formy.
  3. Pečeme 10-12 minut, dokud vejce neztuhnou.
  4. Ihned podáváme.