Salát z grilované cibule a avokáda s parmazánem

Ingredience


Avokádo 2 ks
Cibule 4 ks
Cibulka jarní 2 ks
Citrony 1 ks
Cukr krupice 2 kávová lžička
Olej olivový 4 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Rukola 1 hrst
Sůl 1 špetka
Sýr Parmezán 50 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na rozpálené pánvi orestujeme ze všech stran cibuli nakrájenou na osminky.
  2. Poté v míse smícháme rukolu, cibuli, oloupané a nakrájené avokádo a hoblinky parmazánu.
  3. Zalijeme zálivkou, kterou smícháme ze šťávy vylisované z citronu, cukru, oleje a jemně pokrájených cibulek.
  4. Ochutíme solí a pepřem a podáváme.