Horký broskvový salát s masem
Ingredience
Balsamico ocet |
1 kávová lžička |
Cukr krupice |
1 kávová lžička |
Kompot broskvový |
200 g |
Krůtí maso |
400 g |
Olej olivový |
1 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Pomeranče |
0.5 ks |
Salát Polníček |
400 g |
Slunečnice - semena |
50 g |
Solamyl |
1 kávová lžička |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 35 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Na nudličky nakrájíme krůtí maso, osolíme a opepříme. Zaprášíme solamylem a osmahneme na olivovém oleji.
- Přidáme nakrájené broskve na plátky a promícháme. Přidáme cukr, balzamikový ocet a vymačkanou pomerančovou šťávu.
- Na druhé pánvi nasucho osmahneme slunečnicová semínka.
- Rozdělíme salát na čtyři díly na talířky vyložené opraným polníčkem.
- Posypeme slunečnicovými semínky.