Horký broskvový salát s masem

Ingredience


Balsamico ocet 1 kávová lžička
Cukr krupice 1 kávová lžička
Kompot broskvový 200 g
Krůtí maso 400 g
Olej olivový 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Pomeranče 0.5 ks
Salát Polníček 400 g
Slunečnice - semena 50 g
Solamyl 1 kávová lžička
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na nudličky nakrájíme krůtí maso, osolíme a opepříme. Zaprášíme solamylem a osmahneme na olivovém oleji.
  2. Přidáme nakrájené broskve na plátky a promícháme. Přidáme cukr, balzamikový ocet a vymačkanou pomerančovou šťávu.
  3. Na druhé pánvi nasucho osmahneme slunečnicová semínka.
  4. Rozdělíme salát na čtyři díly na talířky vyložené opraným polníčkem.
  5. Posypeme slunečnicovými semínky.