Aténská pochoutka
Ingredience
Cizrna |
400 g |
Máslo čerstvé |
100 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Pórek |
200 g |
Sůl |
1 špetka |
Šunka dušená |
100 g |
Sýr Eidam cihla 30% |
100 g |
Sýr Feta |
200 g |
-
Doba přípravy: 45 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Vodou zalijeme cizrnu a necháme nabobtnat do druhého dne.
- Poté vyměníme vodu a uvaříme doměkka, trochu osolíme.
- Omyjeme a na kousky nakrájíme pórek, osmahneme na másle. Nastrouháme fetu, eidam a šunku. Vše promícháme a osolíme a opepříme.
- Do zapékací mísy rozložíme cizrnový salát a krátce zapečeme.