Tvarohový srnčí hřbet
Ingredience
Broskve |
1 ks |
Cukr moučkový |
4 polévková lžíce |
Cukr vanilka |
2 ks |
Mléko polotučné |
100 ml |
Piškoty dětské kulaté |
1 ks |
Smetana 33% (šlehačka) |
250 ml |
Tvaroh jemný |
250 g |
Želatina bílá plátky |
1 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 12 porcí
- Želatinu nasypeme do mléka a 10 minut necháme nabobtnat.
- Přidáme smetanu a zahříváme za stálého míchání, dokud se nerozpustí.
- Necháme vychladnout.
- Přidáme cukr, tvaroh a zpracujeme na hladkou hmotu.
- Formu srnčí hřbet vyložíme alobalem, naskládáme piškoty a zalijeme částí tvarohové hmoty.
- Dáme broskve a zalijeme zbytkem.
- Necháme ztuhnout a poté vyklopíme.