Čirá polévka s ravioli
Ingredience
Bobkový list |
1 ks |
Hovězí vývar základní |
1700 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Protlak rajčatový |
3 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Parmezán |
1 hrst |
Těstoviny Ravioli |
300 g |
Víno bílé |
125 ml |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 40 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Do velkého hrnce dáme vývar, víno, rajčatový protlak a bobkový list. Promícháme, přivedeme k varu, osolíme a opepříme.
- Přidáme ravioli a 20 minut vaříme, dokud nezměknou.
- Bobkový list vyjmeme a polévku rozdělíme na talíře.
- Posypeme strouhaným parmazánem a podáváme.