Polévka s rybami a mořskými plody
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Chilli koření mleté |
1 špetka |
Cibule |
2 ks |
Krevety tygří - loupané |
100 g |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Pažitka |
1 špetka |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 špetka |
Rajčata loupaná (konzervovaná) |
800 g |
Sůl |
1 špetka |
Treska aljašská |
100 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V hrnci n másle osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme kousky rajčat a přivedeme k varu.
- 5 minut na mírném ohni vaříme, přidáme ryby a korýše a dále 5 minut vaříme. Přidáme pažitku, petržel, osolíme a opepříme.
- Podáváme v předehřátých miskách s bílým chlebem.