Polévka s rybami a mořskými plody

Polévka s rybami a mořskými plody - obrázek

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Chilli koření mleté 1 špetka
Cibule 2 ks
Krevety tygří - loupané 100 g
Máslo čerstvé 1 polévková lžíce
Pažitka 1 špetka
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 1 špetka
Rajčata loupaná (konzervovaná) 800 g
Sůl 1 špetka
Treska aljašská 100 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V hrnci n másle osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme kousky rajčat a přivedeme k varu.
  2. 5 minut na mírném ohni vaříme, přidáme ryby a korýše a dále 5 minut vaříme. Přidáme pažitku, petržel, osolíme a opepříme.
  3. Podáváme v předehřátých miskách s bílým chlebem.