Špagety s tuňákem a řeřichou

Ingredience


Balsamico ocet 3 polévková lžíce
Citronová kůra 1 polévková lžíce
Citronová šťáva 2 polévková lžíce
Olej olivový 1 polévková lžíce
Olivy černé 115 g
Řeřicha 1 ks
Špagety, Makarony 500 g
Sůl 1 kávová lžička
Tuňák obecný 500 g
Voda pitná 2 l
Zázvor mletý 2 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme, necháme okapat a nasypeme do mísy.
  2. Přidáme tuňáka, stonky a listy řeřichy, olivy, najemno nastrouhanou citronovou kůru, nastrouhaný zázvor, ocet, olej a citronovou šťávu. Ochutíme a ihned podáváme.