Francouzský zeleninový salát
Ingredience
Celer bulvový |
0.5 ks |
Citrony |
1 ks |
Fazolky ve slaném nálevu - sterilované |
76.5 g |
Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný |
65 g |
Květák |
0.5 ks |
Majolka |
1375 g |
Mrkev kořen |
1 ks |
Ocet kvasný lihový |
1 kávová lžička |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Očištěnou zeleninu uvaříme v malém množství okyselené a osolené vody a nakrájíme na malé kostičky.
- Přidáme hrášek a fazolky nakrájené na proužky. Vše promícháme s majolkou ochucenou citronovou šťávou.
- Salát necháme několik hodin uležet v chladu.