Fazolky s rajčaty
Ingredience
Česnek |
1 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Fazolové lusky zelené |
0.75 kg |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Petržel - nať |
10 g |
Rajčata |
0.5 kg |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na másle. Přidáme očištěné, šikmo nakrájené fazolky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě.
- Potom přidáme oloupaná rajčata zbavená semen, stroužek česneku a vše dodusíme.
- Když je zelenina měkká, vyjmeme stroužek česneku, odstavíme z ohně a přidáme nasekanou petrželovou nať.