Vaječné omelety z Tater

Ingredience


Cibule 2 ks
Mléko polotučné 8 polévková lžíce
Sádlo škvařené 2 polévková lžíce
Slanina vepřová 160 g
Sůl 0.5 kávová lžička
Sýr Eidam uzený 45% 40 g
Vejce slepičí 8 ks
Žampiony čerstvé 200 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nakrájíme slaninu na kostičky a opečeme v rozehřátém tuku na pánvi. Očistíme žampiony, nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme najemno a přidáme ke slanině. Vše zamícháme a osmažíme.
  2. Rozšleháme si vejce, osolíme a zalijeme připravenou směs. Usmažíme omeletu.
  3. Hotovou omeletu posypeme nastrouhaným sýrem.