Skopový hřbet s rajčaty a hříbky
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Hříbky čerstvé |
60 g |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 kávová lžička |
Rajčata |
6 ks |
Skopový hřbet |
750 g |
Sůl |
1 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 60 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Hřbet očistíme, odblaníme, osolíme, dáme do pekáče na část másla a necháme péct do polo měkka. Následně k masu přidáme omytá rajčata a oloupanou cibuli. Obojí nakrájené na plátky. Vše necháme dusit do měkka.
- Očištěné nakrájené hříbky podusíme na zbytku másla.
- Šťávu z masa zaprášíme moukou, mírně povaříme a naporcované maso poléváme. Maso ozdobíme dušenými hříbky.
- Jako příloha je vhodná vařená rýže.