Skopový hřbet s rajčaty a hříbky

Ingredience


Cibule 1 ks
Hříbky čerstvé 60 g
Máslo čerstvé 1 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká T 650 1 kávová lžička
Rajčata 6 ks
Skopový hřbet 750 g
Sůl 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Hřbet očistíme, odblaníme, osolíme, dáme do pekáče na část másla a necháme péct do polo měkka. Následně k masu přidáme omytá rajčata a oloupanou cibuli. Obojí nakrájené na plátky. Vše necháme dusit do měkka.
  2. Očištěné nakrájené hříbky podusíme na zbytku másla.
  3. Šťávu z masa zaprášíme moukou, mírně povaříme a naporcované maso poléváme. Maso ozdobíme dušenými hříbky.
  4. Jako příloha je vhodná vařená rýže.