Hovězí maso se zelenými fazolkami
Ingredience
Cibule |
2 ks |
Fazolové lusky zelené |
0.5 kg |
Hovězí maso přední |
1 kg |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
2 polévková lžíce |
Sádlo škvařené |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 60 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a rychle opečeme na tuku. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme a za častého podlévání dusíme do poloměkka.
- Necháme vysmahnout, zaprášíme moukou a zalijeme horkou vodou. Přidáme očištěné, nakrájené lusky, osolíme a vše dusíme doměkka.
- Podáváme s chlebem.