Vepřové maso s celerem
Ingredience
Celer bulvový |
1 ks |
Cibule |
2 ks |
Citrony |
1 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 kávová lžička |
Tuk |
1 polévková lžíce |
Vejce slepičí |
2 ks |
Vepřové maso libové |
600 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 60 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Na tuku osmahneme dozlatova jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě.
- K poloměkkému masu přidáme očištěný a nakrájený celer, osolíme a dusíme pod pokličkou v dostatečném množství šťávy.
- K hotovému pokrmu přidáme do šťávy rozkvedlané vejce a citron.