Jehněčí kotlety s pestem a rajčatovou salsou
Ingredience
Balsamico ocet |
2 kávová lžička |
Bazalka |
2 polévková lžíce |
Cibule červená |
1 ks |
Hořčice |
1 kávová lžička |
Jehněčí kotlety |
12 ks |
Med včelí |
1 polévková lžíce |
Olej olivový |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Pesto |
3 polévková lžíce |
Rajčata Cherry |
225 g |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rozpálíme gril.
- Rozložíme na mřížku kotlety a potřeme polovinou pesta.
- 5 minut grilujeme, poté obrátíme, potřeme pestem a 4 minuty grilujeme, dokud nejsou hotové.
- Připravíme si salsu. Smícháme olej s octem, medem a hořčicí a rajčata a cibulku v této směsi promícháme.
- Okořeníme salsu, přidáme do ní bazalku.
- Kotlety podáváme se salsou a ozdobené bazalkou.