Rybí filé s rajčaty
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Citrony |
1 ks |
Filé rybí |
500 g |
Máslo čerstvé |
50 g |
Olej stolní |
3 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
10 g |
Rajčata |
4 ks |
Sůl |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Porce filé osolíme, opepříme a vložíme na rozehřáté máslo do zapékací mísy.
- Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a spolu s plátky česneku a čtvrtkami oloupaných rajčat ji osmažíme na oleji. Směs rozdělíme na jednotlivé porce ryby, osolíme a dusíme 20 minut.
- Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou a obložíme dílky citronu.