Rybí filé s rajčaty

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Citrony 1 ks
Filé rybí 500 g
Máslo čerstvé 50 g
Olej stolní 3 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 10 g
Rajčata 4 ks
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Porce filé osolíme, opepříme a vložíme na rozehřáté máslo do zapékací mísy.
  2. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a spolu s plátky česneku a čtvrtkami oloupaných rajčat ji osmažíme na oleji. Směs rozdělíme na jednotlivé porce ryby, osolíme a dusíme 20 minut.
  3. Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou a obložíme dílky citronu.