Steaky z mečouna s koriandrem

Ingredience


Cuketa 4 ks
Feferony 1 ks
Filé z mečouna 4 ks
Koriandr čerstvý 2 polévková lžíce
Máslo čerstvé 115 g
Olej olivový 1 polévková lžíce
Sýr Parmezán 1 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Máslo smícháme s parmazánem a koriandrem.
  2. Vložíme do máslové formy a dáme stranou.
  3. Na rošt potřený olejem rozpáleného grilu dáme rybí steaky a z každé strany grilujeme 4 minuty.
  4. Přidáme zeleninu a z obou stran ogrilujeme.
  5. Hotovou rybu se zeleninou rozdělíme na nahřáté talíře.
  6. Plátek mečouna ozdobíme lžící koriandrového másla a podáváme.