Steaky z mečouna s koriandrem
Ingredience
Cuketa |
4 ks |
Feferony |
1 ks |
Filé z mečouna |
4 ks |
Koriandr čerstvý |
2 polévková lžíce |
Máslo čerstvé |
115 g |
Olej olivový |
1 polévková lžíce |
Sýr Parmezán |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Máslo smícháme s parmazánem a koriandrem.
- Vložíme do máslové formy a dáme stranou.
- Na rošt potřený olejem rozpáleného grilu dáme rybí steaky a z každé strany grilujeme 4 minuty.
- Přidáme zeleninu a z obou stran ogrilujeme.
- Hotovou rybu se zeleninou rozdělíme na nahřáté talíře.
- Plátek mečouna ozdobíme lžící koriandrového másla a podáváme.