Vepřové maso se zeleninou

Vepřové maso se zeleninou - obrázek

Ingredience


Cibule 2 ks
Paprikové lusky čerstvé 4 ks
Petržel - nať 10 g
Rajčata 5 ks
Sádlo škvařené 50 g
Sůl 1 kávová lžička
Vepřová kýta 400 g
Zakysaná smetana 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Omyté maso nakrájíme na menší kousky a zprudka osmahneme na sádle. Přidáme na plátky nakrájenou cibuli a dusíme, až změkne. Vložíme papriky nakrájené na nudličky, plátky rajčat, osolíme a dusíme doměkka.
  2. Měkké maso vyjmeme, přisypeme nasekanou petrželku a přilijeme smetanu. Dále už nevaříme.
  3. Podáváme s bramborami nebo s knedlíkem.