Ředkvičky dušené jako houby
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Cukr krupice |
1 špetka |
Hovězí vývar základní |
2 dl |
Kmín celý |
1 špetka |
Máslo čerstvé |
50 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 kávová lžička |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
10 g |
Ředkvička |
20 ks |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Ředkvičky oloupeme a nakrájíme na plátky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme ředkvičky, osolíme, opepříme, okmínujeme a osladíme špetkou cukru.
- Když pokrm vysmahne, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem (nebo vodou) a dusíme, až ředkvičky změknou. Nakonec přidáme nasekanou petrželku.
- Podáváme k masu.