Kuřecí salát s rýží

Ingredience


Celer - nať 50 g
Citronová šťáva 1 kávová lžička
Hrášek 2 polévková lžíce
Kuře 200 g
Mrkev kořen 100 g
Olej stolní 2 polévková lžíce
Paprikové lusky čerstvé 2 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 1 polévková lžíce
Rýže dušená 200 g
Sůl 1 špetka
Žampiony - sterilované 100 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vařené nebo pečené kuřecí maso, vařenou mrkev, papriky a žampióny nakrájíme, přidáme hrášek, drobně nasekanou petrželovou nať, vychladlou dušenou, sypkou rýži, sůl, pepř, olej a dle chuti citrónovou šťávu.
  2. Promícháme a podáváme s hlávkovým salátem.