Kuřecí salát s rýží
Ingredience
Celer - nať |
50 g |
Citronová šťáva |
1 kávová lžička |
Hrášek |
2 polévková lžíce |
Kuře |
200 g |
Mrkev kořen |
100 g |
Olej stolní |
2 polévková lžíce |
Paprikové lusky čerstvé |
2 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Rýže dušená |
200 g |
Sůl |
1 špetka |
Žampiony - sterilované |
100 g |
-
Doba přípravy: 0 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Vařené nebo pečené kuřecí maso, vařenou mrkev, papriky a žampióny nakrájíme, přidáme hrášek, drobně nasekanou petrželovou nať, vychladlou dušenou, sypkou rýži, sůl, pepř, olej a dle chuti citrónovou šťávu.
- Promícháme a podáváme s hlávkovým salátem.