Polévka hovězí s rýží a parmazánem

Ingredience


Cibule 1 ks
Hovězí maso přední 500 g
Hovězí vývar základní 1.5 l
Máslo čerstvé 50 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Rýže loupaná 100 g
Sůl 1 špetka
Sýr Parmezán 40 g
Voda pitná 250 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmahneme na rozehřátém másle.
  2. Na nudličky nakrájíme hovězí plátky, přidáme k cibuli a smažíme. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dopoloměkka dusíme.
  3. Opranou rýži přisypeme, zalijeme malým množstvím vývaru a doměkka uvaříme.
  4. Zalijeme zbylým vývarem, posypeme parmazánem a podáváme.