Pudink ze zajíce a vepřového masa

Ingredience


Anglická slanina 50 g
Cibule 1 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Strouhanka 1 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
Tuk 100 g
Tymián sušený 1 špetka
Vejce slepičí 1 ks
Vepřové maso libové 250 g
Víno červené 150 ml
Zaječí maso 250 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vykostíme zajíce. Polovinu zajíce nakrájíme na kostičky.
  2. Zbylé zaječí a cibuli dvakrát umeleme na masovém strojku.
  3. Vepřové mleté maso osmahneme na části rozehřátého tuku, osolíme, opepříme, přidáme tymián a promícháme.
  4. Smícháme víno, strouhanku a vejce spojíme s vychladlým ochuceným mletým masem.
  5. Vymažeme formu zbylým tukema vysypeme strouhankou.
  6. Do formy dáme vrstvu mletého masa, pak nakrájené maso a znovu vrstvu mletého masa.
  7. Poklademe plátky slaniny a hodinu vaříme ve vodní lázni.