Rybí kuličky
Ingredience
Filé rybí |
500 g |
Kari pasta |
1 polévková lžíce |
Koriandr čerstvý |
1 polévková lžíce |
Olej stolní |
3 polévková lžíce |
Omáčka rybí |
1 polévková lžíce |
Solamyl |
2 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 2 min
-
Počet porcí: 8 porcí
- Maso nakrájíme na kousky a v mixéru rozmixujeme na kaši. Přidáme rybí omáčku, kari pastu, škrob, promícháme a krátce promixujeme.
- Přemístíme do mísy, ochutíme solí, posypeme nasekaným koriandrem a promícháme.
- Ze směsi vytvarujeme malé kuličky a dáme vychladit cca na půl hodiny do lednice.
- Poté rozpálíme olej a kuličky na něm cca 2min orestujeme.
- Necháme osušit na papírové utěrce.