Rybí kuličky

Ingredience


Filé rybí 500 g
Kari pasta 1 polévková lžíce
Koriandr čerstvý 1 polévková lžíce
Olej stolní 3 polévková lžíce
Omáčka rybí 1 polévková lžíce
Solamyl 2 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso nakrájíme na kousky a v mixéru rozmixujeme na kaši. Přidáme rybí omáčku, kari pastu, škrob, promícháme a krátce promixujeme.
  2. Přemístíme do mísy, ochutíme solí, posypeme nasekaným koriandrem a promícháme.
  3. Ze směsi vytvarujeme malé kuličky a dáme vychladit cca na půl hodiny do lednice.
  4. Poté rozpálíme olej a kuličky na něm cca 2min orestujeme.
  5. Necháme osušit na papírové utěrce.