Rybí filé se sýrem
Ingredience
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Filé z aljašské tresky |
500 g |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Protlak rajčatový |
3 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Eidam cihla 30% |
120 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Necháme rozmrazit rybí filé a opláchneme studenou vodou, osušíme a naporcujeme. Pokapeme porce masa citronovou šťávou, posypeme sladkou paprikou a osolíme.
- Nastrouháme tvrdý sýr.
- Rozehřejeme na pánvi olej a opečeme porce filé po obou stranách.
- Filé i s výpekem rozložíme do pekáče. Potřeme rajským protlakem a posypeme nastrouhaným sýrem.
- Zapékáme 20 minut ve vyhřáté troubě.