Bavette s chobotnicí a cuketou

Ingredience


Bavette 500 g
Chobotnice 600 g
Cuketa 300 g
Olej olivový 6 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 ks
Petržel - nať 2 polévková lžíce
Sůl 1 ks
Vývar zeleninový 125 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Chobotnici nakrájíme ostrým nožem na malé kousky.Na velkou pánev dáme 4 lžíce oleje a na něm restujeme najemno nasekaný česnek.Přidáme chobotnici a na mírném ohni vaříme 25 minut za častého míchání.Do pánve přidáme cuketu,petržel a vývar a vaříme 15 minut.Mezitím uvaříme v osolené vodě těstoviny do změknutí.Dobře je scedíme a přidáme na pánev k chobotnici,ochutíme pepřem /větší dávkou/ a přidáme zbývající olej.Promícháme a podáváme horké.