Těstovinový nákyp s uzenou rybou

Ingredience


Hořčice 2 polévková lžíce
Kopr čerstvý 1 hrst
Makrela uzená 200 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Pórek 250 g
Smetana 12% (konzumní) 350 ml
Sůl 1 špetka
Těstoviny konzumní 500 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Dle návodu uvaříme těstoviny.
  2. Dvě minuty před odstavením přidáme k těstovinám očištěný, nakrájený pórek.
  3. Uvařené těstoviny s pórkem slijeme a necháme okapat.
  4. Vmícháme do smetany hořčici a osolíme a opepříme.
  5. Na kostky nakrájíme uzenou rybu a promícháme v hrnci s těstovinami.
  6. Osolíme, opepříme a dáme do vymazané zapékací mísy.
  7. Zalijeme ochucenou smetanou a 30 minut zapékáme.
  8. Hotový pokrm posypeme nasekaným koprem a podáváme se zeleninovou oblohou.