Cibulové bramboráky
Ingredience
Brambory |
1 kg |
Česnek |
4 stroužek |
Cibule |
4 ks |
Majoránka |
2 kávová lžička |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
250 g |
Olej stolní |
8 polévková lžíce |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
4 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 5 porcí
- Brambory nastrouháme, cibuli nasekáme najemno. Přidáme vejce, hladkou mouku, česnek, papriku a majoránku.
- Směs promícháme a bramboráky smažíme na rozpáleném oleji z obou stran.
- Po vyjmutí necháme okapat do papírové utěrky.